Comunicat consultari cetatenesti

Invitație la dezbatere – Europa, actor global

În seria de consultări cetățenești privind viitorul Uniunii Europene se înscrie și dezbaterea „Europa, actor global”, susținută de Ministerul Afacerilor Externe, prin Ministrul delegat pentru afaceri europene și Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Această serie de evenimente reprezintă un prilej de evidențiere a deschiderii instituționale către dialogul cu cetățenii, cu atât mai importantă în contextul procesului de pregătire a mandatului și temelor de interes ale României pentru Președinția Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului viitor.

Evenimentul va avea loc vineri, 6 iulie a.c., între orele 14.00 – 16.30, în Aula Magna a Universității de Vest „Vasile Goldiș” (din cadrul Campusului Universotar din strada Liviu Rebreanu nr. 86, Arad). Înregistrarea participanților se va desfășura în intervalul orar 13.00 – 13.45.

La dezbateri sunt invitați să participe inclusiv reprezentanții presei, confirmarea participării acestora urmând a fi înregistrată până cel târziu miercuri, 4 iulie a.c., ora 16.00, la adresa de e-mail consultari.cetatenesti@ier.gov.ro